39 vjet që nga shfaqja e filmit televiziv “Një ngjarje në liqen”!

0
356

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
12 tetori shenon ne kalendarin skenik te filmit 39 vjetorin e premieres se filmit televiziv “Nje ngjarje ne liqen” shfaqur ne RTSH pikerisht me 12 tetor 1982.

Per nje informacion me te detajuar, shiko skeden informative .

Fatkeqesisht ne nuk e disponojme filmin ne fjale dhe asnje foto nga ai. Ky film eshte njeri nga televizivet e TVSH-se qe i mungon spektatorit shqiptar, fati i te cileve nuk dihet saktesisht nese jane “syrgjynosur” e censuruar magazinave apo kane humbur fare.

__________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here