5 MAJ! LAVDI HERONJËVE DHE DËSHMORËVE TË ATDHEUT!

0
1304

Album dedikuar Epopese se Luftes Antifashiste Nacional Clrimtare te Popullit Shqiptar (1939 – 1944), faqe historike e lavdishme dhe e pamohueshme e ketij populli te vuajtur ne shekuj!
Arti Figurativ me teme nga kjo lufte dhe tabllo te ndryshme te piktoreve te kohes.

Ne kujtim te bijve e bijave te atdheut, perulemi me veneracionin me te thelle, me respektin më të madh përpara veprës e kujtimit të tyre të ndritur.

Për ata që jetën e tyre e shkruan me gjakun e tyre dhe që sot na flasin me mungesën e tyre. Sepse nuk ka fjalë dhe varg që i nderon më shumë ata se vet vepra e tyre.

LAVDI HERONJEVE DHE DESHMOREVE TE ATDHEUT.
NE PERJETESI!!!

___________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply