Aktorë të roleve të vogla | Violeta Kraja!

1
2523

Violeta Kraja – aktore e roleve te vogla!

Eshte bere tashme nje tjeter rubrike e faqes per te mos lene ne harrese nje pjese te aktoreve tane te cilet per vete faktin e pamvaresisht nga aftesia e tyre interpretative, kane patur nje karriere te shkurter tamam si ndricimi dhe rrugetimi i nje meteori!

Ne kete kategori eshte edhe aktorja Violeta Kraja!


Ka kryer Insitutin e Larte te Arteve ne degen e aktrimit, por zonja Kraja nuk ka patur fatin te luaje ne shume filma, edhe pse aftesite e saja interpretative kane qene te dallueshme ashtu sic i shfaqi ne filmin “Bregu i ashper” – 1988 ne rolin e protagonistes ate te Luljetes. Pervec veprimtarise ne teater ajo eshte aktivizuar edhe ne filmin televiziv “Une e dua Eren” ne vitin 1990 ne rolin e poetes Zana.
____________
Kinematografia Shqiptare, publikuar me pare ne faqen facebook ne shtator 2020. 

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

1 COMMENT

Leave a Reply