Aktori dhe Personazhi në foto! | Eglantina Kume në filmin “Ngadhnjim mbi vdekjen”

0
2122

Aktori dhe Personazhi
Nje foto galeri e aktores dhe regjisores se montazhit te filmit shqiptar, nga roli i Mires ne filmin “Ngadhenjim mbi vdekjen” – 1967

________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply