Foto galeri e filmit “Gjenerali i ushtrisë së vdekur” | 47 vjet që nga shfaqja!

0
1613

17 janar 2022, perkon me 47 vjetorin e shfaqjes per here te pare te filmit televiziv “Gjenerali i ushtrise se vdekur”, versioni i pare, RTSH i vitit 1976.
Regjisor: Vladimir Prifti.
Bashkepunoi Ansambli i Teatrit Popullor.
Regjia skenike: Pirro Mani

Per nje informacion me te detajuar, shikoni skeden si dhe nje album fotografik nga ky film:

 

Foto galeri e serise se pare:

 

____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply