Foto galeri e filmit “Emblema e dikurshme” | 44 vjet që nga shfaqja!

0
2169

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR
7 janar 1979

Data 7 janar shenon 44 vjetorin e shfaqjes per here te pare te filmit serial televiziv te TVSH-se, “Emblema e dikurshme”.

1979-2023

Ne kinemate e Tiranes do te startoje keshtu shfaqja e ketij filmi me serine e 1-re, ndersa Seria 2-te do te kete daten e premieres me 14 janar para publikut kryeqytetas, e per tu transmetuar me vone ne ekranin e televizionit RTSH! 

Fatkeqesisht nuk kemi zyrtarisht datat e premieres per serine 4 dhe 5 te filmit ne fjale.

Si me poshte kemi mundesuar skeden informative si dhe nje foto galeri te gjere nga serite e filmit !!!

Foto galeri e Serise 1-re

 


 Foto galeri e Serise se 2-te

 

_______________________

Kinematografia Shqiptare  ne aktivitet qe ne vitin 2013
Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply