Foto nga filmi “Gjyshi partizan” | 46 vjet që nga shfaqja!

0
2223

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR! 
“Gjyshi partizan”
46 vite me pare do te shfaqej ne Tirane ky film televiziv i metrazhit te shkurter, 53 minuta! 1978 – 2024!

U xhirua nga RTSH ne vitin 1978.
Formati: Sepmag – VTR – 16 mm.
Skenari: Fatmira Veizllari dhe Jani Tane
Regjia: Jani Tane
Operator: Bujar Kokonozi
Piktor: Fatbardh Marku
Muzika: Robert Radoja
Zeri: Thoma Coadari…..

INTERPRETOJNE:
Demir Hyskja – AM- Gjyshi
Ervin Rexhvelaj….Bledi
Liri Lushi…..nena e bledit
Antia Luzi….Ani
Ahmet Pasha…..babai i Bledit
Teodor Rupi….Niko

Si me poshte skeda informative si dhe disa foto nga filmi:

Material i rezervuar | Fotot: Radio Televizioni, Organ i Drejtorise se Pergjitheshme RTV / N. 7 Prill 1979 / (C) Demir Hyskja, faqja zyrtare ne Facebook!

______________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013.

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply