Foto galeri e filmi “Taulanti kërkon një motër” | 38 vjet që nga shfaqja!

0
1615

Almanaku i Filmit Shqiptar te Kinostudios “Shqiperia e Re”
“Taulanti kerkon nje moter”, eshte shfaqur per here te pare me 10 janar 1985, plot 38 vjet me pare ne Kinemane “Partizani” ne Tirane.

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden i nformative si me poshte dhe nje foto album nga ky film

_______________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Na ndiqni edhe ne:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply