Foto galeri e filmit “Një gjeneral kapet rob” | 42 vjet që nga shfaqja!

0
2599

ALMANAK I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
“Nje gjeneral kapet rob”

Pikerisht sot me daten 19 janar, eshte 42 vjetori i premieres se filmit te shfaqur ne Kinemate e Himares dhe Vlores.

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden si dhe nje foto album nga ky film 

Aktori Genc Dautaj ne rolin e gjeneralit Bato

Aktori Eptan Lohja ne rolin e Petritit

Aktori Endri Lulo ne rolin e natyralistit (zbuluesit)

Aktori i vogel Florenc Skendaj ne rolin e Gonit

____________
Kinematografia Shqiptare  ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply