(ARKIV) Foto e ditës | 1972, RP Kinë – Perfaqësuesja e Tiranës!

0
886

Ekipi perfaqesues i te rinjve te RD Kines zhvillon ndeshjen e pare ne kuadrin e miqesoreve ne vendin tone, ne baze te marreveshjes midis Komitetit te kultures fizike e sporteve te RP Shqiperise dhe asajt te RD Kines.

Tirane: 1 maj 1972
Stadiumi Kombetar “Qemal Stafa”

© Material i rezervuar
Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 28 janar 2022
_________
Vizion Sportiv / Ora e Kampioneve

Follow us: 
Facebook : https://www.facebook.com/VizionSportiv
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti 
Blog:  https://pierosportvision.blogspot.com/

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply