(BATUTA) “Ja ku jemi vetëm për vetëm zoti Dhaskal”!

0
850

“Ja ku jemi vetëm për vetëm zoti Dhaskal”!

Batute e shekputur nga filmi “Udha e shkronjave” , interpretuar me mjeshtri ne rolet kryesore me ikonat e kinemase e skenes sone, Sander Prosi (Dhaskali) dhe Ndreke Luca (Ndrio)!


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply