(Batuta) Rroftë kujdesi atnor i naltmadhënis!!!

0
1698

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Filmat shqiptar jane karakterizuar nga shume batuta te forta e argetuese, si kjo e aktorit, regjisorit Ferdinand Radi ne rolin e nje xhandari te Zogut ne filmin “Historiani dhe kameleoni”.


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.