CD – Këngëtarë dhe Albume | Ema Qazimi, më të mirat të repertorit në vite!

0
1475

 

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

CD – KENGETARE DHE ALBUME
Ema Qazimi , me te mirat ne vite – Volumi 1.

1. Te dua o jete
2. Eshte e jona koha sot
3. Gjurme te arta
4. Gool bukur goool
5. Kenge per Tiranen
6. Keputa nje gjethe dafine
7. Krenari e brezave
8. Kur celin bozhuret
9. Ne yje prisnim vitin e ri
10. Nuk ishte kohe per dashuri
11. Tirana, yje dhe zjarr
12. Per ty celin mijera mengjese
13. Sa h ere vjen tek ne pranvera
14. Shqiperi o vendi im
15. Syte e tu
16. Ti o shpirt qe mban nje bote
17. Trendeline dhe kenge
18. Vala dhe deti
19. Zemerzjarrta moj.


 

CD – KENGETARE DHE ALBUME
Ema Qazimi , me te mirat ne vite – Volumi 2

1. Ankth
2. Lulebore
3. Forca Shqiperia
4. Gjurme te arta 
5.Gool bukur gol
6. Kolazh kengesh
7. Mama
8. Putpuri kengesh qytetare
9. Rinia ime
10.Rinia jeton
11. Shqiperi o vendi im
12. Thirrja per paqe
13.Ikin stinet
14. Trendeline dhe kenge
15. Buka e duarve tona
16. Kepura nje gjethe dafine 
17. Dashuria jone
18. Buka dhe celiku.

_____________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.