CD-KËNGËTARE DHE ALBUME | IRMA LIBOHOVA – “MË TË MIRAT NË VITE”!

0
1142

CD- KENGETARE DHE ALBUME
Irma Libohova – “Me te mirat ne vite” Volumi 1
Nje seleksionim i kengeve te saja te permbledhura ne dy volume.

Volumi i pare si me poshte:
“C`lumturi na dha kjo jete”
“Cel kjo toke si trendafil”
“Festa e luleve”
“Jeta nis me ermin tend”
“Me dhe drite nga syri yt”
“Ne lindem ne pranvere”
“Nje jete me ty”
“Nuk eshte loder dashuria”
“Pragu i vegjelise”
“Vec njehere jetojme”
“Njerezit e agimeve”
“Nusja e maleve”

Mblodhi dhe krijoi kolazhin me kenge “Kinematografia Shqiptare”
Prill – 2020

_____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply