Donika Franja në rolin e Tanushës | “Gjaku i Arbërit”

0
1079

____________

Fragment nga drama “Gjaku i Arberit” , Donika Franja ne rolin e Tanushes , vajzes se mbretit blu dhe Bruno Shllaku ne rolin e Palit.

______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply