(VIDEO) Filmi “Emblema e dikurshme” (S-2)

0
1806

 

 

FILMI TELEVIZIV SERIAL – RTSH
“Emblema e dikurshme” – Seria 2

Skenari:
Ismail Kadare, Kujtim Ymeri
Muzika:
Aleksandër Lalo

Operator: Engjell Strazimiri
Konsulent:Ing. Petraq Xhacka
Grimi: Edmond Lako
Montazhi: Nadia Qatipi
Drejtor filmi: Ylli Kokona
Piktor: Mitat Cuadari

Producent: Radiotelevizioni Shqiptar TVSH

Per realizimin e filmit ndihmuan punonjesit e sektorit te naftes Patos dhe Fier
si dhe kooperativistet e fshatrave Pojan, Seman, Divjake.

Interpreton Orkestra Simfonike e Radiotelevizionit
Dirigjent: Eno Koco

Gjeologët shqiptarë zbulojnë një fontanë nafte pikërisht në një zonë ku vite më parë gjeologët ruse kishin dështuar. Zbulimi arrihet nga inxhinier Bardhyli i ndihmuar nga mësuesja, të cilët hetojnë në të kaluarën e fshatit dhe deshifrojnë emblemën e një pllakati të lashtë mural në kishën e fshatit.

Interpretojne ne role kryesore:
Serafin Fanko
Raimonda Bulku
Pushkin Lubonja
Robert Ndrenika
Tinka Kurti
Prokop Mima

Katrina Kote
Merita Xhani
Dhimiter Jano
Kujtim Jorgaqi
Andrea Pepi
Niko Vrushi
Agim Pili
Yllka Mehmeti
Minella Kondo
Sotir Stefa
Milto Profi
Vasil Vaso

Per nje infrmacion me te detajuar shikoni skeden e filmit si me poshte

_____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply