EMOCIONI I NJË DUBLI | FILMI “BALLË PËR BALLË”!

0
1458

(VIDEO)
Emisioni “Emocioni i nje dubli”
Filmi “Balle per balle”
Stafi dhe aktoret ndajne me spektatorin episode dhe ngjarje te ndryshme gjate xhirimit te filmit.

__________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply