EMOCIONI I NJË DUBLI | “TOMKA DHE SHOKËT E TIJ”!

0
794

Emisioni “Emocioni i nje dubli”
Diskutim rreth filmit “Tomka dhe shoket e tij”
Stafi dhe aktoret ndajne me spektatorin episode dhe ngjarje te ndryshme gjate xhirimit te filmit.

_________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here