EMOCIONI I NJE DUBLI | “ZONJA NGA QYTETI”!

0
677

 

EMOCIONI I NJE DUBLI
Diskutime rreth filmit “ZONJA NGA QYTETI”
Aktoret protagoniste, regjisoret ndajne me spektstorin eksperiencen dhe episode te ndryshme gjate xhirmit te filmave.

___________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne viti n 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply