European Champion!

0
511

Ronaldo, pasi ka lotouar një herë i zhgënjyer pas dëmtimit dhe një herë i lumtur pas fishkëllimës së fundit, pozon i lumtur me të vetmen kupë që mungonte ne koleksionin e titujve.                                                                                                                       Është titulli Kampion i Europës me Portugalinë, viti 2016. Futbollisti që pati shijuar të tërë titujt e mëdhenj në rang klubesh, ishte e thënë të fitonte, pothuaj pa marrë pjesë në finale, titullin të cilin në moshën 19 vjeç, në atdheun e tij, ja pati mohuar…Greqia!Ishte edhe kjo, një arsye më shumë që ky trofe, të ishte titulli më i dëshiruar për Ronaldon. Dhe ashtu siç e pati humbur në finale në “shtëpinë” e tij, po ashtu, e fitoi në finale kundër Francës…në “shtëpinë” e saj! 

Në se Zoti do të mund të dëgjonte e të plotësonte dëshirën e tij, ekziston akoma shpresa për tu kurorëzuar si Kampion Bote. Për Kupën U.E.F.A., mbase është e kotë të komentojmë…


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply