FAQE ALMANAKU | NDODHI MË 13 MAJ!

0
1048

Kalendar ngjarjesh ne artin skenik
Ndodhi me 13 maj

Linden:
Formuluesja e muzikes dhe aktorja Majlinda Berxolli; aktorja e estrades dhe kinematografise, Pranvera Veizi; skenaristja dhe publiciste Natasha Lako; regjisori Artan Minarolli (1958-2015).

Gjithashtu ne kete date linden: Skender Plasari, aktor, skenarist dhe pedagog, aktori i teatrit dhe kinematografise shqiptare Artan Sejko, si dhe aktorja e Teatrit “Migjeni”, Shkoder Merita Smaja!

__________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here