FAQE ALMANAKU | 23 SHTATOR!

0
921

Kalendar ngjarjesh ne artin skenik!
Ndodhi me 23 shtator.

Me 23 shtator linden:
Aktorja e shquar e teatrit dhe kinematografise shqiptare, Marie Logoreci (1920-1988), Artiste e Popullit, Nderi i Kombit.
Operatori Hamndi Ferhati (1918-1990) si dhe piktori i filmit e karikaturisti Asis Karalliu.

23 shtatori sjell ne kujtese gjithashtu daten kur nderruan jete:
Aktorja Antoneta Papapavli (1938-2013); si dhe aktori i estrades se shtetit Dionis Koci (1927-2020)

_________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021
Ne baze te informacionit ne vite qe disponon kjo faqe.

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply