FAQE ALMANAKU | NDODHI MË 2 SHKURT!

0
728

#KinematografiaShqiptare   #FaqeAlmanaku   #LindenNderruanJete
Kalendar ngjarjesh ne artin skenik | 2 shkurt!

Kjo date shenon lindjen e 6 artisteve shqiptare:

Aktorit te mirenjohur dhe dramaturgut Sulejman Pitarka (1924-2007), Artist i Popullit.
Aktoret e teatrit “Migjeni”, aktorit dramatik Kole Kaftalli (1946-2009), aktorit te humorit Paulin Preka.
Gazetarit, shkrimtarit e skenaristit Bashkim Hoxha, si dhe piktorit te filmit shqiptar Myrteza Fushekati!

Po me 2 shkurt, kjo date na sjell ne kujtese edhe largimin nga jeta te aktorit dramatik te Shkodres, Nefail Piraniqi! Nderim dhe respekt!

Mundesoi “Kinematografia Shqiptare” – 2 shkurt 2021

_________

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply