FAQE ALMANAKU | NDODHI MË 26 SHKURT!

0
654

Kalendar ngjarjesh ne artin skenik | 26 shkurt

Me 26 shkurt linden 5 artiste te skenes dhe ekranit shqiptar:

Aktori i shquar, Viktor Bruceti (1938-2010) Artist i merituar; operatori i filmit, Saim Kokona (1934 – 2012) Artist i merituar; piktorja e filmit vizatimor, Diana Hoxha; aktorja e Teatrit “Migjeni”, Shkoder, Cezarina Ciftja (1927 – 2008) si dhe aktori i teatrit dhe kinematografise shqiptare Ylli Demneri.


Gjithashtu po ne kete date , 42 vjet me pare, ne skenen e Teatrit Popullor do te ishte premiera e shfaqjes “Lenini dhe femijet”!

___________
Kinematografia Shqiptare, ne aktivitet qe ne vitin 2013.

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply