FAQE ALMANAKU | NDODHI MË 6 SHKURT!

0
836

#KinematografiaShqiptare        #AlmanakuArtiSkenik

Kalendar ngjarjesh ne artin skenik | 6 shkurt!

Me 6 shkurt linden:
Aktorja Liza Laska (1926-2014), “Artiste e merituar”; operatori veteran Agim Fortuzi (1925-1997) Artist i merituar; aktori Xhemil Tagani (1945-2021); aktori i teatrit dhe estrades se korces Spiro Karanxha (1926-2000), dhe Uran Strazimiri , elektroauto dhe producent ne Kinostudio “Shqiperia e re”

Po ne kete date, nderruan jete dy ikona, simbole shqiptare te artit:
Kengetarja Vace Zela (1934 – 2014) Artiste e Popullit & Nderi i Kombit si dhe aktori i madh Kadri Roshi (1924-2007) Artist i Popullit & Nderi i Kombit!

Pervec zotit Strazimiri, per te cilin nuk kemi ndonje informacion te mevoneshem, te gjithe artistet e tjere nuk jetojne me!

Nderim dhe respekt!
_______________________
Kinematografia Shqiptare, 6 shkurt 2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply