(Filma vizatimor) “Ditë korrjesh”!

0
867

FILMI VIZATIMOR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
“Dite korrjesh”
Përshkrimi: Ndersa femijet e tjere punojne me zell per te mbledhur kallezat e grurit, nje djale mundohet t’i beje bisht punes. Shoket shume shpejt e kuptojne dredhine e tij, e vene ne loje dhe vetem pasketaj djali i vogel i vihet punes bashke me shoket e tjere.

Operator: Tomi Vaso

Piktor: Josif Droboniku, Ana Arapi, Thanas Shyti, Beti Kumi

Montazhi: Mimoza Nano

Operator zeri: Vangjel Leka

Shenime: Realizuar me vizatime.
Regjia: Josif Droboniku
Skenari: Genc Hoxha
Muzika: Majlinda Berxholli
Producent: Kinostudio “Shqiperia e re”
Viti: 1984
Kohëzgjatja: 7 min.

______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivtet qe nga viti 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply