Filmi dokumentar për fëmijë “Kënga jonë në Festival”!

0
109

 

KENGA JONE NE FESTIVAL
Kronike: Prodhim i Kinostudios Shqiperia e Re

Festivali i 12-te per Fatosa dhe Pionier organizuar ne qytetin e Shkodres
Skenari: Vllasova Musta
Regjia: Ismail Zhabjaku
Operator: Bardhyl Martiniani
Zeri: Loni Progri
Montazhi: Atalanta Pasko
As. operator: Beqir Vaqarri
Ndricimi: Ramazan Bekteshi
Kohezgjatja: 15 minuta

_______________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply