(VIDEO) Filmi “Gjurmë në dëborë”

0
1449

 

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Filmi Shqiptar i Kinostudios “Shqiperia e re”
“Gjurme ne debore”

Regjisor: Edmond Tare
Skenari: Roland Gjoza
Muzika: Pjeter Gaci
Producent: Kinostudio “Shqiperia e Re”
Viti: 1984
Gjatesia kohore: 50 min.

INTERPRETOJNE: Petrit Llanaj, Andon Koço, Sheri Mita, Petrit Tuna, Astrit Hasani, Petraq Taçi, Mimoza Gjiriti, Fatmira Dusha, Zoica Nano, Eduart Bejleri, Gezim Hoxha, Petraq Xhillari, Gani Dusha, Leonard Salia

Në rajonin kufitar, ushtarët shikojnë hapa dhe dyshojnë për shkelje të kufirit. Iliri, një ushtar i regjimentit, fillon të dyshojë tek fshatari Shan Shopeli, i cili meret me gjueti, por qëllimi i tij është të bëjë të mundur futjen e një bande agjenture të huaj. Ata bien në gjurmët e tyre ku pati një betejë, në të cilën Iliri plagoset rëndë dhe humbet jetën.

Per nje informacion me te zgjeruar shikoni skeden si me poshte:

___________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.