(VIDEO) FILMI “MYSAFIRI”!

0
1592

 

…..vazhdimi i filmit si me poshte! Shikim te kendeshem!!!

 

Filmi “Mysafiri” prodhim i vitit 1979.

Regjisor: Hysen Hakani, Skenari: Mark Dodani, Hasan Prela, Producent: Shqipëria e Re, Muzika: Shaqir Kodra.

Përmbajtja e filmit
“Mysafiri” është një agjent i sigurimit të shtetit i cili infiltrohet në agjenturat e zbulimit të huaj që operojnë në Shqipëri, pas kapjes së misionarit të dërguar nga agjenturat e huaja në Shqipëri. Duke pasur në dorë disa të dhëna kompromentuese të marra nga Agathia, sekretaria e inxhinierit të minierave Fotionit, agjentët e huaj kërcënojnë ing. Fotion Papa, e shantazhojnë për ta bërë pjesë të agjenturës së tyre, dhe përpiqen ta detyrojnë të zbulojë informacione në lidhje me minerale të rralla në Shqipëri.

Interpretojne:
Xhelal Tafaj…….. Fotion Papa
Stavri Shkurti……..Astriti, mysafiri
Esma Agolli…….. Agathia
Thimi Filipi…….. Akrepi, dajkoja i Agathise
Ndrek Luca…….. Gazmendi, shef sigurimi
Lazër Vlashi…….. Dago, agjent i sigurimit te huaj per ceshtijet shqiptare
Spiro Urumi…….. shef i sigurimit te huaj
Pandi Siku…….. Zyberi, shoferi i taksise
Liri Lushi…….. Arta, gruaja e Fationit
Petraq Xhillari…….. Nihati, zoti Nata
Zhani Ziçishti…….. Sadik Bezhora(Thanas Pecoldi)
Frederik Fistani…….. Arbeni
Dhurata Sefa…….. Liljana
Lec Vuksani…….. zoti Bilo

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden informative si me poshte:
Kinematografia Shqiptare ne aktvitet qe ne vitin 2013

Na ndiqni edhe ne:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply