(VIDEO) FILMI “NË PRAG TË LIRISË”

0
1691

_____________________

Vazhdimi i filmit si me poshte

 

Filmi “Në prag të lirisë” prodhim i vitit 1981.

Regjia: Ibrahim Muço, Kristaq Mitro,
Skenari: I. Muço, K. Mitro,
Producent: “Shqipëria e Re”
Muzika: Kujtim Laro

Të mbështetur nga nazistët gjermanë tradhëtarët e kombit formojnë qeverinë kuislinge. Qemal Orbanaj një i ri demaskon manovrat e pseudodemokratëve si dhe të Emirës të cilën e ka dashur dikur. Me krijimin e Qeverisë së Përkohëshme tradhëtarët humbasin shpresat dhe arratisen. Ndërkohë fillon lufta për çlirimin e Tiranës.

INTERPRETOJNE
Antgoni Goxhi…Ermira
Bujar Asqeriu …Qemal Orhanaj
Elvira Diamanti…Arta
Pjetër Gjoka…Profesor i gjuhes
Liza Laska…Efigjenia
Arben Piro jako filozof
Sulejman Pitarka…Hafizi
Agim Qirjaqi…zoti Bardhi
Ndrek Shkjezi..Hajdar Kasimati
Sotiraq Bratko…kolonel Fihti
Kristaq Skrami…Astriti
Edmond Tare…avokat Ajet Velo
Lutfi Hoxha…Veliu
Bujar Kaceli…pronari i gazetes Bashkimi i Kombit
Dhimiter Trajce…xha Aristidhi
Gjergji Lala…kapiteni

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden informative si me poshte:

 

____________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply