(VIDEO) FILMI “NJËSITI GUERRIL”

0
1729

 

…vazhdimi i filmit si me poshte

 

Filmi “Njesiti Guerril” prodhim i vitit 1969 nga Kinostudio.
Regjisor: Hysen Hakani,
Skenari: Muharrem Skënderi, Hysen Hakani,
Producent: Shqipëria e re,
Muzika: Agim Krajka.
Interpretojnë:
Ndrek Luca,
Petrit Llanaj,
Pëllumb Dervishi,
Drita Haxhiraj,
Vangjel Heba
Sulejman Dibra
Fatos Haxhiraj;
Kadri Pirro;
Skender Plasari;
Lazer Vlashi;
Pjeter Gjoka;
Spiro Urumi;
Avni Resuli;
Shkelqim Basha;
Fitim Makashi;
Marie Logoreci;
Marika Kallamata;
Ferdinand Radi;
Zejnulla Hatibi;
Fatos Sela

Lufta e Dytë Botërore… Agjensia Italiane e spiunazhit (SIM) nëpërmjet Ludovikut mundohet të futet në rradhët e njësiteve guerile të qytetit. Ata synojnë të zbulojnë dhe asgjësojnë krerët dhe të gjithë rezistencën. Agjenti Ludovik zbulohet dhe kështu dështon i gjithë operacioni fashist “Gjarpëri i zi”.

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden e filmit si me poshte:

____________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply