(VIDEO) Filmi “Nusja dhe shtetrrethimi”!

0
1481

 

Filmi Shqiptar i Kinostudios “Shqiperia e re”
“Nusja dhe shtetrrethimi”

Filmi “Nusja dhe shtetrrethimi” prodhim i vitit 1978.

Regjisor: Ibrahim Muçaj, Kristaq Mitro,
Skenari: Elena Kadare,
Producent: Shqipëria e re,
Muzika: Kujtim Laro.

INTERPRETOJNE:
Rajmonda Bulku, Shpresa
Llazi Serbo, Kapiten Edgar
Thimi Filipi, xhaxha Jani Karrocieri
Sotiraq Bratko, Petriti
Kastriot Caushi, Fatmiri
Gjergj Lala, Gjergji
Marta Burda, bashkeshortja e xhaxha Janit
Irakli Lefteri……

Të tjerë:
Behije Çela
Pavlina Mani
Zyliha Miloti
Vitore Nino

Shpresa shkon në një shtëpi bashkëpunëtorësh të fashizmit për të shitur qëndisma dhe kryen një atentat të rëndësishem. Pas kësaj i duhet të dalë në ilegalitet e veshur si nuse. Për këtë ajo ndihmohet nga shokët me të cilët ka bashkëpunuar për atentatin. Kështu Shpresa shpëton nga shtetrrethimi.

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden e filmit si me poshte

_____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply