(VIDEO) Filmi “Taulanti kërkon një motër”

0
1310

 

Filmi “Taulanti kërkon një motër” është prodhim i vitit 1984, dhe shfaqur për herë të parë më 10 janar 1985.

Regjia: Xhanfise Keko
Skenari: Nexhati Tafa, Xhanfise Keko
Operator: Saim Kokona
Piktor: Kleo Nini
Producent: Kinostudioja “Shqipëria e Re”
Muzika: Hajg Zaharian.

Taulanti katërvjeçar, fëmija i vetëm i një familje intelektuale, nuk mund ta durojë më vetminë. Ai kërkon një motër. Por sa më shumë ngulmon Taulanti, aq më shumë e neglizhojnë prindërit këtë kërkesë. Dalëngadalë, dëshira e Taulantit u pëlqen prindërve, të cilët e kuptojnë se duhet ta shohin dëshirën e tij më me seriozitet dhe vëmendje.

INTERPRETOJNE:
Yllka Mujo … Zana
Viktor Zhusti … Piro
Donald Kokona … Taulanti
Roza Anagnosti … Luli
Agim Shuke … Gëzimi
Violeta Manushi… Tezja
Mimika Luca … Edukatorja
Sabiela Agushi … Ola
Xhemil Tagani … Shoferi

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden si me poshte:

_______________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply