Filmi televiziv “Alo tekniku” | 41 vjetori i shfaqjes!

0
782

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR!
8 maji i ketij viti shenon ne kalendarin e filmit shqiptar plot 41 vjetorin e shfaqjes se televizivit “Alo tekniku”, prodhim i Televizionit Shqiptar. 1982-2023

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Eshte nje televariete me numra te zgjedhura nga trupa e Estrades Profesionite e Tiranes.

Filmi ne fjale eshte njeri nga televizivet “molle e ndalueme”, ne kuptimin qe jane disa te tille qe kane “humbur” magazinave dhe nuk u shfaqen me ne qarkullim mbas viteve 90-te, nje mision pothuajse i pamundur per t`i gjetur per disa arsye qe mund te jene te ndryshme.  

Me poshte kemi mundesuar skenden informative te ketij filmi:

_________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013 

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.