FILMI TELEVIZIV “GODITJA” | 42 VJET QË NGA SHFAQJA!

0
1595

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR | “GODITJA”
Data 26 prill 2023 shenon 42 vjetorin e shfaqjes se filmit televiziv “Goditja”,
prodhim i Televizionit Shqiptar – RTSH!

Eshte njeri nga disa filmat televiziv qe i mungojne spektatorit shqiptar.

Sulejman Pitarka u nderua me Kupen e Festivalit te IV te Filmit Shqiptar te vitit 1981 per rolin e Halitit ne kete film si dhe per rolin e Zheleznovit ne filmin tjeter “Balle per balle”

Me poshte eshte skeda informative e filmit:

______________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply