Filmi televiziv “Një natë nëntori” | 43 vjet që nga shfaqja!

0
1359

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TELEVIZIV
43 vjet me pare pikerisht me 2 dhjetor 1979 do te shfaqej ne Televizionin shqiptar TVSH, filmi televiziv “Nje nate nentori”!
1979 – 2022

Per arsye qe nuk varen nga kjo faqe, nuk kemi mundur te gjejme asnje foto nga filmi ne fjale. Ky film ashtu si dhe shume te tjere televiziv i mungojne spektatorit qe mbas fillimit te viteve 90-te. 

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden e ketij filmi!

____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here