Filmi televiziv “Një ngjarje në liqen” | 41 vjetori i shfaqjes në RTSH!

0
691

FILMI TELEVIZIV SHQIPTAR – RTSH
12 tetori i ketij viti perkon me 41 vjetorin e shfaqjes se filmit televiziv “Nje ngjarje ne liqen”, prodhim i Televizionit Publik Shqiptar – TVSH. (1982-2023)

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Filmi i metrazhit te shkurter, 60 minutesh, u shfaq ne TVSH-n e kohes pikerisht me 12 tetor 1982 dhe tregon sezonin e veres ne nje fshat kufitar. Femijet e ketij fshati gjejne ne nje cep te liqenit nje varke te hedhur nga fortuna. Ata mesojne se varka e ndermarrjes se peshkimit. Vendosin ta rregullojne dhe ta cojne atje. Ky veprim i femijeve zbulon nje armik!!!

Filmi eshte ne listen e “humbur” te atyre filmave qe i mungojne spektatorit, arsyeja dhe fati i te cileve nuk dihet me qartesi nese jane censuruar nga sistemi qeveritar pas 90-tes, apo jane djegur ……

Per nje hollesi te metejshme shikoni skeden informative te ketij filmi si me poshte:

_____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.