FILMI VIZATIMOR “DHELPRA DHE IRIQI”!

0
1482

 

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

FILMA VIZATIMOR – KINOSTUDIO “SHQIPERIA E RE”
“Dhelpra dhe Iriqi”

Përshkrimi: Dhelpra, ne rolin e hajdutit, ha çdo dite kokrra te pjekura nga fiku i nje fshatari. Kur, rastesisht, zbulon nje çark ne hyrje te kopshtit. Per te mos e pesuar per vehte, mendon ta shkrehe çarkun ne kembet e ndonje kafshe tjeter. Merr me force iriqin dhe kerkon ta hedhe ne grope. Por iriqi me gjembat e veta ben qe dhelpera ta pesoje vete ate qe donte t’i bente iriqit.

Operator: Diana Diamanti

Piktor: Artan Maku

Montazhi: Shpresa Papapavllo

Operator zeri: Flora Uka
Regjia: Artan Maku
Skenari: Loni Papa
Muzika: Diana Demi
Producent: Kinostudio “Shqiperia e Re”
Viti: 1981
Kohëzgjatja: 5 min.

________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.