Filmi vizatimor “Dy gosti”!

0
845

 

FILMI VIZATIMOR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!

Dy Gosti
Prodhim i Kinostudios “Shqipëria e Re” më 1982.

Skenari: Luan Rama,
Regjia dhe vizatimet: Gazmend Leka,
Operator: Faruk Basha.
Muzika: Tonin Harapi,
Montazhi: Marika Vila,
Zeri: Abdulla Osmanlliu.
Kohezgjatja: 10.16 min.

_______________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply