Fjala Artistike | Poezi dashurie në mes poetes dhe aktorit!

0
662

FJALA ARTISTIKE NE MIKROFON
Vleresim i dashurise se bashkeshortes Rudina per aktorin Leka Sefla
Poezi dashurie ne mes poetes dhe aktorit.

Nga Rudina Papajani
Interpreton vete autorja.

(C) Material i rezervuar | Audio – Video nga Rudina Papajani
5 Maj 2022

_________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here