Foto batuta | “……..atë që do të hante kali,do t’a hash ti ose plaka jote”!

0
778

Per sot faqja jone ka zgjedhur kete batute si njeren nga qindra te tjera argetuese te filmave shqiptar.

Desha t’i bëja një ndër këtij kalit tuaj, dhe kam menduar t’u bëj një peshqesh. Të ua marr kalin meqë nuk keni me se të ushqeheni, kështu atë që do të hante kali, do t’a hash ti ose plaka jote!

Andon Qesari ne “Pylli i lirise”

_______________________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here