Foto batuta | “Cherchez la femme”!

0
965

Kjo faqe ju risjell ne kujtese hera-heres batuta nga me te ndryshme dhe shume argetuese te filmave dhe aktoreve tane.

“Chechez la femme”!
Nje batute e thene nga aktori i estrades se Tiranes Dario Llukaci ne filmin “Kapedani”.

________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply