Foto batuta | ….do të takohemi ndonjë ditë, me plumb të tretur do të, t’a shuaj emrin”!

0
1010

Batuta te zgjedhura dhe me argetueset nga filmi shqiptar i Kinostudios.

Dalip Kamberi..do të takohemi ndonjë ditë,me plumb te tretur do të t’a shuaj emrin. – Serafin Fanko (Guna permbi tela)

______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021.

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply