Foto batuta | “Dyfeku do mustaqe, more vesh apo jo ?! Do mustaqeee…

0
1185

Ne kujtim te aktorit te shquar te estrades se Vlores, Myqerem Ferra (1928 – 1996).

Eshte filmi “Malet me blerim mbuluar”. Safa Ymeri i zoti i shtepise marton djalin e tij dhe ka thirrur te gjithe miqte ne dasem edhe pse eshte kohe lufte.

Nderkohe xha Lame (M. Ferra) replikon me nje te ri:
– O Safa, do vije ai partizani t`i shoh surratin ? Ato qe kam pare nuk m`jane dukur gje.
– E pse nuk te jane dukur gje? – pyet djali i ri perkrah tij!
– S`kishin vene brisk akoma ne faqe…..
– Po te marrin gjak ne vetull ama…..
– Si kam pare. Dyfeku do mustaqe, more vesh apo jo ? Do mustaqe!!!
– Do mustaqe! Se kur s`ke ku ta varesh frap e ne grep te mustaqes……!

_____________
Kinemtografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply