Foto batuta | E fejuat gjë djalin ?

0
1267

Natyrisht qe filmi “Cifti i lumtur” eshte nje perle e kinematograifise shqiptare, njera nga komedite me te arrira te kesaj gjinie ne Shqiperi.
Eshte i tere filmi i mbushur me batuta ndaj e ke te veshtire te zgjedhesh.
Megjithate edhe kjo eshte argetuese dhe e perdorimit te perditeshem edhe pse kane kaluar vite nga ky film.

Gezim Kruja ne rolin e nje kamarieri:
– E fejuat gje djalin ??
Fanatiku (Bep Shiroka):
– He ?
– Per djalin t`a kam llafin ? – vazhdon kamarieri
– Po ky eshte kulmi more….. thote fanatiku, nderkohe nderhyn edhe brigadieri (Paulin preka):
– Shko, ik shiko punen, ate pune ke ti……
– Po une deshta met`uru mor vella!!! ?


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply