(Foto Batuta) I ke dhënë ujë gomarit ë ?

0
1557

Filmi “Ne fillim te veres” -1975
Batuta ne mes xha Jahos (Sander Prosi) dhe Shpetimit (Astrit Cerma)

Dashka macja uthull! Lere ore, do hosten bualli jo pickime pleshti!
I ke dhene uje gomarit e ?


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply