Foto batuta | Jo, jo, jo nuk është nga ata Shaqo Bregu!

0
1191

Foto batuta e radhes

Jo, jo, jo nuk është nga ata Shaqo Bregu!
(Ne fillim te veres – Lazer Filipi dhe Astrit Cerma)

Kjo faqe ju sjell ne kujtese batutat me argetuese nga filmat shqiptar prodhim i Kinostudios “Shqiperia e re”

_____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe nga viti 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply