Foto batuta | ……..kandil deti me shpejtësi kozmike!

0
799

Foto batuta
Rubrika argetuese e faqes dhe ndofta me e preferuara.
Batuta e radhes per sot eshte pak e gjate si me poshte:

– Po ti nga ke ngjare keshtu, lindur ne Kukes, babai oficer kufiri dhe papritur ti muzikant. Duhet te ishe i ashper, mundes”

– Simbas kesaj llogjike ti duhet te ishe “kandil deti” me shpejtesi kozmike”

Arben Imami dhe Anisa Markarian ne filmin “Ne cdo stine”
____________________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here