Foto batuta | Katastrofale! Nuk të lënë të dëgjosh as Buletinin Meteorollogjik……

0
599

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Komedia “Shi ne plazh”!
E shkruar nga Teodor Laco ajo eshte njera nga komedite me te arrira, dhe e mbushur me batuta argetuese e personazhe te interpretuara me mjeshteri nga aktoret e Teatrit Popullor!

Njeri nga keto karaktere eshte edhe Daje Zeno (Agim Shuke), foto e cila eshte shkeputur ne momentin e batutes:
Katastrofale!
Nuk te lene te degjosh as Buletinin Meteorollogjik, xhanem.
Ferr, ferr, ferr, ferr, ferr!!!
Ore, interresoheni ju per kohen apo…….


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.