Foto batuta: Krushqi me Jovan Bregun! Pu, pu, pu, puuu!

0
911

“Foto batuta” eshte rubrika me argetuese e faqes, e cila risjell ne kujtesen e artedashesve batutat me te bukura nga filmi dhe teatri shqiptar.

Krushqi me Jovan Bregun! Pu, pu, pu, puuu!
Pallati 176

___________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply